Skip to main content

Lieve Neptunusjes,

We hebben geweldig nieuws! Op zaterdag 13 april 2024 organiseren we opnieuw de gezellige Onderlinge Wedstrijden in de Sporthal de Blinkerd in Scheveningen.

Waar gaat het over?
Iedere turner of turnster krijgt de kans om op zijn of haar eigen niveau deel te nemen en de strijd aan te gaan met andere enthousiaste kinderen binnen onze vereniging. Het doel? Niet alleen het beleven van een echte wedstrijdsfeer, maar ook laten zien wat je hebt geleerd in de afgelopen tijd! De dag zelf staat garant voor gezelligheid en een sportieve sfeer. Echte juryleden zullen je prestaties beoordelen, dus het wordt een dag vol uitdaging en waardering. En niets maakt de dag completer dan een enthousiast publiek. Nodig daarom iedereen uit die je graag wilt laten zien wat je kunt – papa, mama, broers, zussen, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes en al je vrienden!

Wat moet je doen?
Het is belangrijk om je voor deze dag aan te melden. Dit kun je doen via de volgende link: Ik schrijf mij in.

Maar wees er snel bij, want de aanmeldingen sluiten op 29 februari. Op basis van het aantal aanmeldingen stellen we een gedetailleerde planning op, zodat alles soepel kan verlopen. De definitieve indeling met de exacte tijden volgt begin maart.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke dag vol sportiviteit, gezelligheid en plezier te beleven!

Sportieve groet,
Sanne, GV Neptunus Scheveningen

sanne

Author sanne

More posts by sanne