Probeer het een keer

Proefles volgen bij GVNS

Bij Neptunus vind je een breed aanbod van lessen, voor alle leeftijden. Plezier in de lessen staat voorop! Jong en oud is van harte welkom bij Neptunus. Wil je kennismaken met onze vereniging? Bij Neptunus kun je één gratis proefles volgen. Kijk eerst op het lesrooster op deze website welke dag, locatie en tijd het beste uitkomt, alvorens een e-mail te sturen naar info@gvns.nl met je keus en de naam en geboortedatum van je kind. Bij alle lessen zijn momenteel wachtlijsten om een proefles te volgen, het is helaas niet mogelijk om te voorspellen hoe lang het gaat duren. Afhankelijk van opzeggingen wordt er doorgeschoven tot er plek is. De administratie neemt dan contact op wanneer er een plekje vrij is gekomen voor de proefles.
Het is ook mogelijk om zonder proefles na inschrijving direct te starten, maar dan kan er niet tussentijds opgezegd worden.
Tijdens de proefles mag één ouder de eerste 10 minuten van de les komen kijken, zo kan de training rustig doorgaan zonder dat er hinder is. Gymkleding volstaat, je kunt later eventueel een turnpakje aanschaffen.
Na het volgen van de proefles volgt (eventueel) inschrijving via de website voor de desbetreffende les, waarna je per mail hoort wanneer je deel kunt nemen.