Om als vereniging sterk te staan op wedstrijden en andere evenementen wordt elke 2 jaar een nieuw wedstrijdpakje aangeschaft.

De prijs van het turnpakje zal rond de €100 liggen.

Iedere turnster is verplicht dit pakje aan te schaffen. Dit betekent dan ook dat dit pakje eigendom van de turnster is. Het pakje wordt niet op trainingen gedragen, omdat dat de kwaliteit van het pakje verslechtert. Na de periode van 2 jaar, mag het pakje ook gedragen worden in de trainingen.

De jong talenten turnsters schaffen in overleg met de hoofdtrainer hetzelfde wedstrijdpakje aan of hetzelfde model met korte mouwen. De prijs voor het korte mouwen pakje zal rond de €60 liggen.

Iedere turnster is ook verplicht om een trainingspak aan te schaffen, deze bestaat uit een zwarte legging en een trainingsjasje. De legging kan zelf aangeschaft worden via de volgende link: https://www.decathlon.nl/p/warme-en-ademende-legging-voor-meisjes/_/R-p-303854 https://www.decathlon.nl/p/legging-voor-dynamische-yoga-dames-zwart/_/R-p-X8560353

Het trainingsjasje gaat 5 jaar lang mee en zal rond de €50 liggen. Dit wordt over het turnpakje gedragen bij wedstrijden en andere evenementen. Het trainingspak mag alleen gedragen worden op wedstrijden en activiteiten van de vereniging.